Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

τα χειροτερα ειδη εχθρων

Ολοι μας εχουμε εχθρους. Εδω ομως ειναι τα χειροτερα ειδη που πρεπε να προσεχουμε.
* Η ΥΠΟΥΛΗ
ειναι αυτη που θα παρατηρησει τα μαλλια που πετανε, το λεκε στη μπλουζα και οτι τωρα τελευταια τα εχεις παρει τα κιλακια σου. Και θα φροντισει να το παρατηρησουν και ολοι οι υπολοιποι. Ειναι το ειδος του εχθρου που χωρις κανενα προφανη λογο σε κοιταει με ξυνισμενο και σνομπ υφος. Επισης εχει την ιδιοτητα να πεφτει πολυ συχνα "κατα λαθος" πανω σου. Δεν ειναι το ειδος εχθρου που θα σε αντιμετωπισει προσωπο με προσωπο και αν καποια στιγμη της ζητησεις το λογο θα κανει την παπια.
* Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΧΘΡΟΣ
αυτη σχολιαζει κυριως μπροστα σου δυνατα για να την ακουσεις και να ξεκινησει ο καυγας. Απο τα ειδη εχθρων αυτη ειναι η προτιμοτερη γιατι ξερεις με τι εχεις να κανεις. Οι καυγαδες σας ακουγονται σε ακτινα χιλιομετρων και ειστε αγαπημενο θεαμα για ολους. Αλλα παραδεξου το. Λατρευεις να την μισεις.
* Η "ΦΙΛΗ"
μπροστα σου ειναι ολο χαμογελα και γλυψιμο αλλα μολις στριψεις την γωνια θα τρεξει να σχολιασει σε ολους αυτα που λεγατε (<<ελεος τα ξαναφτιαξε με τον Μακη. Ποσο ηλιθια παιζει να'ναι? Αυτος την επεφτε και σε μενα. Ναι καλε αληθεια>>). Ιδανικη για να διαδωσεις μια ψευτικη φημη
* Η ΣΠΑΣΤΙΚΗ
ε ενταξει κι εσυ σαν ανθρωπος καποια μισεις. Αυτο το ειδος εχθρου μπορει να ειναι εχθρος για οποιοδηποτε δικο σου λογο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι την μισεις. ΤΕΛΟΣ.
* Η ΖΗΛΙΑΡΑ
ζηλευει το αγορι σου, ζηλευει τα ρουχα σου, ζηλευει το χτενισμα σου η την αυτοπεποιθηση σου. Δεν εχει σημασια τι ειναι αυτο που ζηλευει παντως η κοπελια ειναι ο ορισμος της παροιμιας "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια". Προσπαθει να σε ριξει στα ματια των αλλων και να μειωσει οτιδηποτε καλο κανεις. Προφανως δεν εχει καθολου αυτοπεποιθηση οποτε την επομενη φορα που θα ακουσεις οτι κατι λεει για σενα κανε ενα γενικο σχολιο που θα απευθυνεται ομως σ'αυτη και ταπωσε την. Δοκιμασμενα πραγματα δεν θα εχει μουρη να σε κοιταξει μετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου