Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

τα ειδη φιλων που μισεις

* ΦΙΛΗ-ΦΙΔΙ
απο μπροστα ειναι ολο γλυκες και φαινεται τελεια αλλα απο πισω σε σχολιαζει και διαδιδει φημες για σενα. Μιλησε της και ρωτησε την γιατι το κανει αλλα πριν την εμπιστευτεις ξανα θυμησου: οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα.
* ΦΙΛΗ "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ"
εκανες τα μαλλια σου γαλλικη κοτσιδα. Την επομενη μερα βλεπεις τη φιλη σου με το ιδιο χτενισμα. Αγορασες μια τελεια καινουρια μπλουζα. Ερχεται ολο ναζι και σε ρωταει απο που την πηρες για να παει τρεχοντας να την παρει ("θα ειμαστε σαν δυδυμες δεν ειναι τελειο?").
* Η ΖΗΛΙΑΡΑ
κανεις παρεα με ενα κοριτσι απο το τμημα σου. Αργοτερα θα σου ζητησει ολο μουτρα τον λογο. Μιλας με μια αλλη φιλη σου. Θα μουτρωσει και θα σου λεει οτι την παραμελεις. Ηρεμησε κοπελια! Επειδη ειμαστε φιλες δεν θα κοψω καθε επαφη με τον εξω κοσμο.
* ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ
παντα ειναι διπλα σου. Κυριολεκτικα. Οτι και να κανεις δεν ξεκολαει απο διπλα σου και δεν μπορεις να την ξεφορτωθεις με τροπο. Σε παιρνει καθε μερα τηλεφωνο και το κινητο σου εχει πνιγει απο τα μηνυματα της. Αν τολμησεις και ξεστομησεις το: "μπορεις να με αφησεις λιγο μονη μου?" σε πηρε και σε σηκωσε!! Μουτρα, θυμος, ακομα και κλαματα. Θα φυγει θιγμενη αλλα μην νομιζεις οτι γλιτωσες. Την επομενη μερα θα βρισκεται παλι διπλα σου.
* Ο ΦΙΛΟΣ "ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΙΩΣ"
Ω ΝΑΙ!!! Σε ολες μας εχει τυχει να μας την πεσει καποιος φιλος που δεν μας περνουσε καν απο το μυαλο. Ξερουμε ολες ποσο αμηχανο ειναι, και ναι, ολες θελαμε να ανοιξει η γη να μας καταπιει οταν επρεπε να απαντησουμε. Τις επομενες μερες αποφευγει ο ενας τον αλλον ωσπου καποια στιγμη σου στελνει μηνυμα οτι εκανε βλακεια και δεν τα ενοουσε αυτα που ειπε. Αλλα παροτι κανουμε πως ειναι ολα φυσιολογικα, τιποτα δεν ειναι ιδιο πια.
* ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ
δεν πινει αιμα αλλα σε "ξεζουμιζει". Συνεχεια κατι θελει να της δανεισεις η να την βοηθησεις σε κατι και γενικα ζηταει συνεχεια χαρες. Σε θυμαται μονο οταν σε εχει αναγκη και τον υπολοιπο καιρο σε εχει γραμμενη. Σου θυμιζει κατι? Συγνωμη αγαπη σε εκμεταλευονται. Ξεκοψε οσο γρηγοροτερα μπορεις. Θυμησου, αυτη σε εχει αναγκη οχι εσυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου